divendres, 23 de novembre del 2012

Concert de final de nivell elemental

Darrera edició del concert (2010)
Aquest divendres a les 19.30 h. i a les 21.00 h. tindrà lloc el Concert de Final de Nivell Elemental. Aquest concert el protagonitzen els alumnes que durant el curs 2011-2012 han acabat els estudis del nivell elemental en la seva especialitat instrumental i en la resta d'assignatures que conformen el currículum del programa. És una oportunitat per presentar el seu treball en l'etapa elemental dels ensenyaments musicals i aquest concert té un valor artístic ja que en cap cas influeix el la qualificació final de l'alumne que hi participa.

El format del concert serà el mateix que les anteriors edicions però no les dates ja que habitualment es portava a terme ja que fins l'edició del curs 2010-2011 s'havia fet a finals de curs i aquest any s'ha cregut oportú postposar-ho fins a l'inici del següent curs per no interferir en el calendari de final de curs, habitualment molt carregat.

Per una qüestió de capacitat de sala, l'aula 003, el concert es celebrarà en dues sessions, a les 19.30 a i a les 21.00 i en acabar, en cada acte, es repartirà un diploma acreditatiu a cada alumne.