dimecres, 28 de novembre del 2012

La Simfònica a l'Auditori


Aquest dissabte a les 19.00 h., l'Orquestra Simfònica de l'Escola Municipal de Música de Berga, dirigida per Lluís Caballeria, actuarà a la sala 2 de l'Auditori de Barcelona en el marc del concert anual de l'Aplec de Roquetes, en un concert compartit amb la Cobla Sant Jordi. El concert està organitzat per l'Agrupació Sardanista l'Ideal d'en Clavé.

L'orquestra interpretarà bona part del repertori presentat el passat mes de maig a Berga que inclou la Suite Simfònica de La Patum escrita per Salvador Brotons. L'orquestra també interpretarà el poema simfònic Finlàndia de J. Sibelius, una obra del mateix director Lluís Caballeria, Divertiment, música d'òpera amb una suite de Carmen de G. Bizet i música de la pel·lícula El Senyor dels Anells.

Aquesta és la primera vegada que l'orquestra simfònica de l'EMMB actua fora de la ciutat. Es comptarà amb la presència d'uns 70 músics a l'escenari dels quals alguns són convidats d'altres centres de la Catalunya Central, Girona i Vic i que ja van participar en el concert simfònic del mes de maig. Des del Patronat Municipal de La Patum s'ha inclòs aquest concert dins dels actes de commemoració del 7è. aniversari de la proclamació de la festa berguedana com a obra mestra del patrimoni oral i immaterial de la humanitat.

Si voleu assistir al concert és possible encara reservar localitats, clicant en aquest enllaç.