dimecres, 12 de desembre del 2012

Concert de Nadal

Aquest dissabte, 15 de desembre, l'Escola Municipal de Música presenta el tradicional concert de Nadal que, com cada any, en col·laboració amb l'Associació de Veïns "Els Quatre Barris" es dedica a La Marató de TV3.

El concert d'aquest any tindrà un canvi radical respecte a la línia seguida els anys anteriors, ja que no actuaran les grans formacions del centre sinó que hi faran tots els alumnes des de P3 fins a 4 de Nivell Elemental. El concert començarà amb l'actuació de tots els grups instrumentals de Nivell Elemental: Els 2 grups de corda, 4 de vent, 1 de bateries, 1 de guitarra i 1 de percussió i 2 grups de pianos. A la segona part intervindran els alumnes de sensibilització i cant coral, acompanyats pels combos de música moderna.

La intenció del concert d'aquest any és mostrar a la ciutat la base de l'escola, formada pels alumnes més petits que podran mostrar el treball fet aquests mesos cantant i tocant els xil·lòfons i els alumnes de nivell elemental que podran mostrar, fent música en grup, la feina feta en els diferents conjunts instrumentals. Recordem que des del curs passat, tots els alumnes, a partir del segon curs d'instrument, formen part d'un conjunt instrumental, sigui quina sigui la seva especialitat. Aquest canvi en els programes educatius suposen un major protagonisme de la música en grup com a eix vetrebrador del projecte educatiu el centre.

El concert de Nadal de l'EMMB començarà a les 18.00 h. i es celebrarà al Teatre Municipal.

Per als que hi participeu, podeu llegir aquest document en el qual es detallen les instruccions d'arribada i sortida i el material a no oblidar.