dimecres, 5 de desembre del 2012

La Big Band actua dins del Premi a la Cultura

La Big Band de l'Escola Municipal de Música de Berga, dirigida per Xavi Planes, actuarà el proper diumenge 9 de desembre al Teatre Municipal de Berga en el marc del lliurament del Premi a la Cultura.

La ciutat concedeix enguany el seu màxim guardó cultural a l’escriptor, dramaturg i traductor Jordi Cussà (Berga, 1961). Un premi que es tria a partir de les propostes que els ciutadans, a través de les entitats, fan a l’Ajuntament. Cussà, amb vuit novel·les publicades i diverses obres de teatre, contes i poemes, compta amb una sòlida carrera, que ara obté el reconeixement dels veïns de Berga.

La Big Band participarà a la segona part d'aquest acte, el el qual, és tradicional que cada any s'inclogui alguna actuació musical. Tot i que és la primera vegada que la Big Band hi participa, altres formacions del centre ja hi han participat en altres ocasions.

El programa inclou peces de repertori clàssic per a aquesta formació. La Big Band està integrada per una quinzena d'alumnes del centre i representa una de les moltes facetes que ofereixen els programes educatius de l'EMMB.