dijous, 31 de gener del 2013

Xerrada sobre el concert de la Filharmònica

Aquest dissabte 2 de febrer, a partir de les 17.00 h., tindrà lloc una xerrada a l'escola per preparar el concert de l'Orquestra Filharmònica de Berlín que els components de l'orquestra de corda de l'escola i altres persones del centre que s'hi han volgut afegir, aniran a veure el proper dissabte 9 de febrer, en el marc del viatge a Berlín que s'organitza des de la mateixa orquestra.

La xerrada serà per preparar el contingut del concert i anirà a càrrec de dues components de la formació, Maria Rovira i Clàudia Cabanas i del cap d'estudis de l'EMMB, Josep Comellas.

El viatge a Berlín es financia amb aportacions dels components de l'orquestra però també amb els fons recollits gràcies als concerts realitzats aquest darrer trimestre i tindrà lloc del 8 a l'11 de febrer.

Recordem també que el mateix dissabte 2 de febrer i a les 10.30 h. hi haurà una reunió informativa per a les famílies que els seus fills i filles realitzen aquest viatge.

dimarts, 29 de gener del 2013

Audicions de la setmana

Aquesta setmana només hi haurà una audició d'alumnes el dijous a les 19.30 h. que servirà per tancar aquest primer quadrimestre. A partir del proper dilluns, 4 de febrer, iniciarem la segona part del curs. Properament informarem de totes les dades referents a les tutories i entrega de notes d'aquest primer quadrimestre.

dijous, 24 de gener del 2013

Guia de l'estudiant

A la nostra web podeu consultar la Guia de l'Estudiant que cada any publica l'EMMB. Allà podreu trobar els punts bàsics que cal saber del funcionament del nostre centre, com per exemple, plans d'estudi, calendari escolar o la manera de comunicar-nos. La podeu consultar en aquest enllaç o bé a l'apartat de documentació d'aquesta mateixa web.




Accediu a la Guia de l'Estudiant





dilluns, 21 de gener del 2013

Audicions de la setmana

Aquesta setmana, acabant ja gairebé el primer quadrimestre,  tindran lloc tres audicions d'instrument. La primera dijous (19.30 h.), corresponent a l'àrea de trompeta, la segona divendres amb els alumnes de trompa (19.30 h.) i la tercera dissabte, amb dues sessions (12.00-13.00 h.), corresponent a l'àrea de piano.

dissabte, 19 de gener del 2013

La Banda a la Corrida de Puig.-reig

La Banda de l'EMMB participarà com cada any a la Festa de La Corrida de Puig-reig que tindrà lloc el aquest diumenge 20 de gener. La Banda participa a la passada amb les cavalleries i xarrets que començarà a les 11.30h. del matí.

La Corrida de Puig-reig. Festa tradicional que es celebra cada any per Sant Antoni a Puig-reig des de fa més de 125 anys. La festa gira a l'entorn del món dels cavalls, els carros, l'embotit i els productes elaborats del porc.

Enguany es preveu que passin per Puig-reig unes 20.000 persones que presenciaran aquesta festa tradicional.

divendres, 18 de gener del 2013

Resultat eleccions del Consell Escolar

Els resultats de les eleccions del Consell Escolar han estat els següents:

Representant de pares i mares d'alumnes:
3 vots: Jordi Farrés Berenguer
3 vots: Òscar García Pertusa
3 vots: Susanna Viladrich Pons
2 vots: Llorenç Altozano Sevilla
1 vot: Toni Baños Castillo, M. Teresa Benavides Peña, Joan Boixader Gonfaus, Francesc Bonet Ruiz, Montserrat Capdevila Cilalta, Teresa Cirera Solà, M. Àngels Comellas Manubens, Jordina Farràs Ribó, Queralt Gonfaus Saumell, Ester Huch Camprubi, Josefina Lladó Font, Lourdes Llobet Munté, Jordi Valls Casas, Ramon Villaró Barniol i Immaculada Zaera Capsir.

Per tant, el representant dels pares i les mares al Consell Escolar serà la persona de major edat de les persones empatades en primera posició. Segons el que estableixen les Normes d'Organització i Funcionament de Centre. Amb mandat de dos anys.

Representant dels alumnes:
14 vots: Alba Flores Freire
13 vots: Guillem Cardona Zaera
8 vots: Xavier Mujal Torreblanca
2 vots: Francesc Sotos de Cos
1 vot: Joan Coma Calafell
1 vot: Maria Corominas Casals
1 vot: Toni Baños Tor
1 vot: Ramon Minoves Ravell

Per tant, la representant dels alumnes al Consell Escolar és l'alumna Alba Flores Freire, amb mandat de dos anys.

Representants del professorat:
16 vots: Marta Ballús
12 vots: Marisa Badia
12 vots: Sergi Beringues
12 vots: Mònica Blanque

Per tant, queden escollits, com a representants del professorat els professors Marta Ballús (amb mandat de 4 anys), Marisa Badia (amb mandat de 4 anys), Sergi Beringues (amb mandat de 2 anys) i Mònica Blanque (amb mandat de 2 anys)

Representants del PAS:
1 vot: Marta Creus Giró

Per tant, queda escollida, com a representant del PAS, Marta Creus Giró amb un mandat de 2 anys.

El Consell Escolar, que es constituirà el proper dijous 24 de gener a les 21:05h a l'aula 003, estarà format per Xavier Llobet Casas (director / president), Josep Comellas Rosiñol (cap d'estudis), Sílvia Salvador Fàbregas (representant de l'Ajuntament), Mònica Roca Lladó (representant de les comissions de grans formacions), Alba Flores Freire (representant dels alumnes), un representant de l'APA (a determinar per l'APA sorgida de les eleccions), un representant dels pares i mares (a resoldre l'empat) i Jordi Sabata Freixa (secretari, amb veu i sense vot).

dimecres, 16 de gener del 2013

Eleccions al Consell Escolar

Aquest divendres 18 de desembre, des de les 16.00 fins a les 20.00 tindran lloc les eleccions al Consell Escolar de l'Escola Municipal de Música de Berga i, de passada, també s'aprofitarà per renovar la meitat de la junta de l'APA del centre.

Les eleccions tindran  3 meses: una per a les famílies que votaran el seu representant al consell, una altra per votar l'APA i una tercera per als alumnes que també, a partir de 12 anys (1r. d'ESO), podran votar el seu representant.

Com a novetat destacada de la composició del Consell Escolar del nostre centre, a partir de la nova composició, s'incorporarà un representant de les comissions de les grans formacions, els quals sempre seran alumnes del centre. Aquesta novetat s'introdueix perquè aquestes formacions tenen molta activitat a l'exterior del centre i s'ha cregut oportú donar-los un element nou de representativitat perquè també puguin dir la seva en la gestió de l'escola.

Animem a tothom a participar en aquestes eleccions!

dilluns, 14 de gener del 2013

Audicions de la setmana

Aquesta setmana, com que ja anem acabant el primer quadrimestre, es va omplint d'audicions. Aquest dimarts tindrà lloc la de clarinet, dijous, audició de viola i finalment divendres, audició de saxòfon. Totes les audicions seran a les 19.30 h. i a l'aula 003.

divendres, 11 de gener del 2013

L'orquestra interpreta el Glòria de VIvaldi a Santpedor

L'Orquestra de Corda de l'EMMB, dirigida per Albert ROmero,  participa aquest diumenge en el segon concert d'un projecte de la Coral Escriny de Santpedor interpretant el "Gloria" d'Antonio Vivaldi. El concert tindrà lloc aquest diumenge a les 19.00 h a l'Auditori del Convent de Santpedor.

Aquest és el segon concert que s'interpreta d'aquesta obra ja que l'estrena va ser el passat 25 de desembre.

dimarts, 8 de gener del 2013

Reprenem les classes

Aquest dimarts, tal i com marca el calendari escolar, reprenem les classes a l'Escola Municipal de Música de Berga després de les vacances de Nadal. Totes les classes tindran el seu horari habitual. Bona tornada a tothom!

divendres, 4 de gener del 2013

La banda a la cavalcada de reis

Aquest dissabte la Banda de l'EMMB participarà un any més a la calvalcada de Reis de la ciutat de Berga. L'agrupació instrumental de l'escola, dirigida per Jordi Sabata, acompanyarà a Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, que repartiran il·lusió arreu de la ciutat a partir de les 17.00 h.