dimecres, 9 d’abril del 2014

Comencem l'experimentació instrumental

Aquesta setmana, després d'una prèvia el passat 22 de març amb una sessió amb l'orquestra simfònica, comencen les sessions d'experimentació instrumental per als alumnes de NS1.

L’objectiu d’aquesta activitat és proporcionar als nens i les nenes la màxima informació possible per tal d’escollir el seu instrument tenint en compte, tant l’àmplia varietat instrumental que ofereix el nostre centre com les possibilitats que té cadascun dels instruments en el moment d’integrar-los en els diferents conjunts i orquestres de l’escola.

L’experimentació de l’escola ofereix diverses sessions per veure tots els instruments tant sols com en el seu context: en primer lloc oferirem la possibilitat de veure els instruments dins de l’horari habitual comú dels dos grups de sensibilització, dimarts de 17.30 a 18.30 i dimecres de 17.00 a 18.00. Aquí no cal fer res perquè és en el seu horari de classe. D’altra banda, també farem dues sessions especials per poder veure els instruments dins de la banda i l’orquestra un dissabte al matí. Tot plegat servirà per poder veure cada instrument, poder-los “tocar” i finalment veure com interactuen amb la resta dins de conjunts i orquestres.

Totes aquestes sessions culminaran el dimarts 3 de juny a les 21.00 amb una reunió amb totes les famílies interessades per tal de resoldre tots els dubtes per tal d’escollir l’instrument. Aquesta reunió es farà just abans de les tutories de final de curs, prèvies també a la matrícula del proper curs.sensibilització o a la secretaria del centre.