dissabte, 13 de setembre del 2014

Comencem un nou curs

El proper dilluns 15 de setembre comença el curs 2014-2015 a l’Escola Municipal de Música de Berga. Us fem arribar les primeres indicacions de temes que us poden interessar o afectar.

Primera setmana de classe

- Comencen tots els grups i classes individuals, excepte els horaris de grups escolars de 8.45 a 9.45 del dia 15 ja que a les escoles de primària fan les presentacions del curs. Els horaris escolars de la tarda ja es faran amb tota normalitat.


- Tot el professorat del centre baixarà a l’entrada durant la primera setmana per indicar les aules que corresponen a cada classe. A partir de la segona setmana només s’acompanyarà l’alumnat fins a 2n. de primària.

Lloguer d’instruments
- Durant la primera setmana de curs el professorat assignarà els instruments de lloguer. Fins el el professor/a no us ho confirmi, no podeu llogar l’instrument. Un cop rebeu el seu vist-i-plau, podeu anar a secretaria i allà signar el contracte i rebre l’instrument.

- Per motius tècnics és probable que el pagament de la quota per a lloguer d’instrument, us arribi en un rebut individual, o sigui que les famílies que llogueu el vostre instrument rebreu un rebut amb les quotes de les classes i un altre amb la de l’instrument. En cap cas significarà un augment de preu.

Accés al programa Gwido

Aquest any comencem a treballar amb la plataforma Gwido. Els alumnes/pares/tutors podran accedir-hi per fer vàries gestions i consultes com:


- Consultar horaris i aules assignades


- Consultar els informes d’avaluació


- Comunicar absències


- Consultar la matrícula


- Enviar missatges al professorat

Per accedir a aquest programa, rebreu en els propers dies les claus d’accés en un correu electrònic. La gestió per als menors d’edat correspon exclusivament als pares/tutors. No recomanem que faciliteu les claus d’accés a l’alumnat menor d’edat ja que, per exemple, les absències, cal que les comuniquin els pares o tutors i no els alumnes.

Com accedir-hi:


1-. Entrar a la pàgina web de l’escola: http://emmb.ajberga.cat


2-. Clicar a la pestanya “intranet” i després “gwido”


3-. Introduir el vostre nom d’usuari i la contrasenya


Llibres/material

Si heu efectuat els pagaments dels llibres o el material, us el trobareu a principi de curs a la vostra aula. És possible que part del material arribi posteriorment a l’inici de les classes per temes de termini de lliurament dels proveïdors.

Per qualsevol problema, consulteu-ho a secretaria.

Agenda/llibretes

Enguany recomanem que adquiriu una agenda escolar que hem publicat les escoles de música de Catalunya que a la vegada també serveix de llibreta de música. Aquesta agenda permetrà portar un control de l’estudi de l’instrument i les altres assignatures, anotar dates d’audicions i concerts. Si adquiriu l’agenda, no cal que compreu la llibreta de música. El preu que encara no el tenim confirmat, serà d’uns 3,5/4€

Certificats ESO

Pel canvi del programa de gestió, per sol·licitar el certificat de reconeixement de crèdits tant d’ESO com de BAT, caldrà que ens empleneu aquest formulari:

https://docs.google.com/forms/d/1hKpLQ4D0cTrF9KXjewWwwrbILnB_j6N2tqtEYOOx3rg/viewform

Us demanem que l’empleneu tant si heu parlat amb secretaria com si no ho heu fet.

Una vegada el tinguem a punt, us ho farem saber per correu electrònic.

Com accedir a les informacions de l’escola?

L'Escola disposa de varis canals per fer arribar les informacions als alumnes i les seves famílies. Al mateix centre podeu trobar una pantalla al vestíbul d'entrada amb les activitats previstes en les dates properes.

D'altra banda, des de casa:


- Podeu accedir a la pàgina web del centre http://emmb.ajberga.cat


- Twitter: https://twitter.com/EMMBerga


- Facebook: http://facebook.com/emmberga


També us recomanem la consulta del calendari de la pàgina web on s’hi van actualitzant tots els esdeveniments del centre.


Per qualsevol altra consulta:


· Administració: administracio@emmb.ajberga.cat


· Director: director@emmb.ajberga.cat


· Cap d'estudis: capdestudis@emmb.ajberga.cat


· Secretari acadèmic: secretari@emmb.ajberga.cat


· APA: apaemmb@gmail.com


BON INICI DE CURS A TOTHOM!