dimarts, 9 de setembre del 2014

L'Escola participa en un dels actes centrals de la diada a Barcelona

Erem, Som i Serem. 300 violoncels al Born Centre Cultural. 

El dia 11 de bon matí, coincidint amb el moment en què va caure el conseller en cap Rafael Casanova, 300 violoncel·listes portaran a terme un acte simbòlic de resistència, armats de poesia, música i cançó. 300 anys després, en el mateix lloc, interpretaran una composició d’Albert Guinovart, a partir d’uns versos de Martí i Pol, la partitura escrita per a l’ocasió. Xavier Albertí signa la posada en escena, així com la direcció musical de l’acte. Una peça emotiva i simbòlica per commemorar els fets de 1714.

6 alumnes i professors de violoncel de l'EMMB participaran en aquest acte que tindrà lloc a l'esplanada del Born Centre Cultural i serà retransmés en directe per TV3. L'acte comptarà amb la presència del President de la Generalitat de Cantalunya acompanyat de la resta d'autoritats principals del país.

Els alumnes i professors ja seran a Barcelona el dia 10 ja que hi haurà assaigs a l'ESMUC i al Teatre Nacional de Catalunya, dormiran a Barcelona i el dia 11 s'hauran de llevar molt d'hora ja que han de ser al Born a les 6 del matí preparats per poder participar a partir de les 8.00 h. del matí en aquest acte tant simbòlic.