dimecres, 1 d’octubre del 2014

La Banda i l'Orquestra participaran aquest cap de setmana a la Berga Bolet

A partir de divendres 3 de setembre i fins el diumenge 5, Berga tornarà a esdevenir la capital del bolet amb la tradicional festa de la Berga Bolet. Deixant de banda la fira expositiva i estàtica d’anys enrere per passar a esdevenir un espai demostratiu dinàmic, la Berga Bolet arriba amb novetats. 

L'escola Municipal de Música, en col·laboració amb el comerç del nucli antic de Berga, col·laborarà a la festa amb una actuació cap a les 10.30 h. del matí de l'Orquestra de l'Escola Municipal de Música dirigida per Albert Romero i a la tarda, a partir de les 19.30 h. amb l'actuació de la Banda de l'Escola Municipal de Música dirigida per Jordi Sabata. Aquestes dues actuacions seran a la Plaça Sant Joan.

Com sempre la Bergabolet continuarà el diumenge al Pla de Puigventós el 58è Concurs de Boletaires organitzat per la Penya Boletaire de Berga . Com a novetat referent al Concurs de Boletaires, enguany es posaran a disposició de qui els vulgui utilitzar dos autocars gratuïts que faran viatges des del Passeig de La Pau i la Plaça Viladomat de Berga fins al Pla de Puigventós. El mateix diumenge la Penya Boletaire serà l’encarregada de posar punt i final a la Berga Bolet amb l’espectacle pirotècnic i la cremada de la Falla, a 1/4 de 9 del vespre al Passeig de la Pau.