dimecres, 3 de desembre del 2014

Voleu la samarreta de l'escola?

Fa temps que des de l’EMMB estem pensant de fer samarretes per a tot l’alumnat del centre. Moltes vegades hem de pensar en els concerts com anem vestits i fins i tot, en certes ocasions, les famílies heu de comprar-vos alguna peça de roba per a les actuacions. Finalment ens hem decidit i pensem que serà una manera d’esvair dubtes a l’hora del vestuari de les actuacions i, també, ajudarà a que els alumnes tinguin una mica més de sensació de pertinença a l’escola. 

Podeu veure el disseny de les samarretes, que l’ha fet la mateixa autora del nostre logotip, la Montse Roca. Aquestes samarretes estan destinades a tot l’alumnat. El preu de les samarretes és de 7€ i tenim tots les talles disponibles amb patró de noi i de noia. Fins i tot els pares i mares us la podeu comprar, no hi ha cap problema. Com que sempre hi ha problemes per decidir la talla, a secretaria us podem deixar algunes mostres per poder-vos-en fer un a idea. 

Com aconseguir la samarreta? 

Fins, com a màxim el dia 9 de desembre, passant per secretaria, omplint una fitxa amb el nom i la mida escollida i pagant-la allà mateix. Us demanaríem que facilitéssiu al màxim el procés portant la quantitat justa per evitar haver de tenir massa canvi a l’escola. Un cop tinguem les samarretes disponibles us avisarem perquè les pugueu recollir. Important: Els alumnes de la Banda (gran), la Coral, l’Orquestra i la Cobla de l’escola NO han d’encarregar la samarreta perquè aquestes formacions les proporcionaran directament a tots els seus components. 

Esperem que us agradi la idea i que la iniciativa sigui un èxit.