dimecres, 8 de juliol del 2015

La Coral interpreta el Rèquiem de Mozart al Festival de Música Antiga dels Pirineus

La Coral de l'Escola Municipal de Música de Berga, juntament amb l'Orquestra del Teatre Instrumental, interpretarà aquest cap de setmana el Rèquiem de W.A. Mozart al Festival de Música Antiga dels Pirineus.

La Coral farà dues actuacions amb el Rèquiem de Mozart: Dissabte 11 de juliol a les 21.30 a l'Església de Sant Vicenç d'Esterri d'Àneu i diumenge 12 de juliol a l'Església de Mare de Déu de Ribera a La Pobla de Segur.

El Rèquiem de Mozart constitueix un dels pilars de la història de la música occidental. El seu dramatisme, el caràcter operístic i el misteri que envolta el seu encàrrec i la mort del propi compositor durant el procés creatiu, l’han convertida a més, en una de les obres més interpretades de tots els temps. El Cor de Cambra de l’Escola Municipal de Música de Berga s’enfronta a la última de les obres mestres del geni de Salzburg, acompanyat per l’Orquestra del Teatre Instrumental, un grup format per joves talents de la música antiga i dedicat des dels seus inicis, al repertori del classicisme vienès.

Aquesta és la tercera vegada que la Coral de l'EMMB interpreta el Rèquiem de Mozart i la segona que ho fa col·laborant amb l'Orquestra del Teatre Instrumental, una formació professional especialitzada en música antiga. Per a la coral és la primera actuació en el Festival de Música Antiga dels Pirineus.