dijous, 10 de setembre del 2015

Informacions d'inici de curs

El proper dilluns 14 de setembre comença el curs 2015-2016 a l’Escola Municipal de Música de Berga. Us fem arribar les primeres indicacions de temes que us poden interessar o afectar.

Enviament de les informacions

Vists els resultats de l’enquesta en la qual valoràveu el servei de l’escola, vam veure que una de les principals inquietuds de les famílies és poder identificar ràpidament si les informacions us afecten directament. A partir d’aquí hem emprès unes accions de millora que permetin racionalitzar i clarificar la informació que enviem per correu electrònic:

-          Amb caràcter general, enviarem un correu cada mes amb totes les informacions generals del període. Si no és absolutament imprescindible, ens limitarem a aquesta freqüència i no n’enviarem cap més.

-          Quan enviem informacions destinades a un grup concret, tant des de secretaria com per part del professorat del centre, al subjecte del correu sempre hi haurà un identificador entre claus [   ] per poder saber ràpidament a qui va destinat, seguit del tema del missatge. Per exemple:
Subjecte: [alumnes de P3] Concert de Nadal
Subjecte: [Alumnes de clarinet] Horari d’exàmens

-          Hi ha informacions externes a l’escola, com poden ser actes musicals a Berga o promocions per entrades en determinats concerts o teatres, que us poden interessar. En aquest cas us passarem un formulari per demanar rebre explícitament informació externa. En cas de no omplir el formulari no us enviarem informació d’activitats externes.

Primera setmana de classe

- Comencen tots els grups i classes individuals, excepte els horaris de grups escolars de 8.45 a 9.45 del dia 14 ja que a les escoles de primària fan les presentacions del curs. Els horaris escolars de la tarda ja es faran amb tota normalitat.

- Tot el professorat del centre baixarà a l’entrada durant la primera setmana per indicar les aules que corresponen a cada classe. A partir de la segona setmana només s’acompanyarà l’alumnat fins a 2n. de primària.

Lloguer d’instruments

- Durant la primera setmana de curs el professorat assignarà els instruments de lloguer. Fins el el professor/a no us ho confirmi, no podeu llogar l’instrument. Un cop rebeu el seu vist-i-plau, podeu anar a secretaria i allà signar el contracte i rebre l’instrument.

- Per motius tècnics és probable que el pagament de la quota per a lloguer d’instrument, us arribi en un rebut individual, o sigui que les famílies que llogueu el vostre instrument rebreu un rebut amb les quotes de les classes i un altre amb la de l’instrument. En cap cas significarà un augment de preu.

Accés al programa Gwido

Recordeu que totes les famílies teniu accés a  la plataforma Gwido. Els alumnes/pares/tutors podran accedir-hi per fer vàries gestions i consultes com:


- Consultar horaris i aules assignades
- Consultar els informes d’avaluació
- Comunicar absències
- Consultar la matrícula
- Enviar missatges al professorat

Per accedir a aquest programa, si sou alumnes matriculats el curs passat ja heu de tenir les claus d’accés. Els alumnes matriculats per primera vegada a l’escola, si no us l’han facilitada a la matrícula, la podeu demanar a secretaria. La gestió per als menors d’edat correspon exclusivament als pares/tutors. No recomanem que faciliteu les claus d’accés a l’alumnat menor d’edat ja que, per exemple, les absències, cal que les comuniquin els pares o tutors i no els alumnes.

Com accedir-hi:


1-. Entrar a la pàgina web de l’escola: http://emmb.ajberga.cat
2-. Clicar a la pestanya “intranet” i després “gwido”
3-. Introduir el vostre nom d’usuari i la contrasenya


Llibres/material

Si heu efectuat els pagaments dels llibres o el material, us el trobareu a principi de curs a la vostra aula. És possible que part del material arribi posteriorment a l’inici de les classes per temes de termini de lliurament dels proveïdors.

Per qualsevol problema, consulteu-ho a secretaria.

Agenda/llibretes

Enguany recomanem que adquiriu una agenda escolar que hem publicat les escoles de música de Catalunya que a la vegada també serveix de llibreta de música. Aquesta agenda permetrà portar un control de l’estudi de l’instrument i les altres assignatures, anotar dates d’audicions i concerts. Si adquiriu l’agenda, no cal que compreu la llibreta de música. El preu és de 4€ i es pot comprar a secretaria.

Certificats ESO

Pel canvi del programa de gestió, per sol•licitar el certificat de reconeixement de crèdits tant d’ESO com de BAT, caldrà que ens empleneu aquest formulari:


Us demanem que l’empleneu tant si heu parlat amb secretaria com si no ho heu fet.

Una vegada el tinguem a punt, us ho farem saber per correu electrònic.

Com accedir a les informacions de l’escola?

L'Escola disposa de varis canals per fer arribar les informacions als alumnes i les seves famílies. Al mateix centre podeu trobar una pantalla al vestíbul d'entrada amb les activitats previstes en les dates properes.

D'altra banda, des de casa:

- Podeu accedir a la pàgina web del centre http://emmb.ajberga.cat

També us recomanem la consulta del calendari de la pàgina web on s’hi van actualitzant tots els esdeveniments del centre.


Per qualsevol altra consulta:


· Administració: administracio@emmb.ajberga.cat




· Cap d'estudis: capdestudis@emmb.ajberga.cat


· Secretari acadèmic: secretari@emmb.ajberga.cat



BON INICI DE CURS A TOTHOM!




Secretaria