dimecres, 17 de febrer del 2016

Dissabte, concert familiar a Avià

Aquest dissabte, L'Orquestra de violoncels i el Grup coral de l'Escola Municipal de Música de Manlleu oferiran un concert familiar a l'Ateneu d'Avià titulat "Els Guillems i la història de la música", dirigit per Eulàlia Subirà i Buia Reixac i Feixes. El concert tindrà lloc el dissabte 20 de febrer a les 18.00 h. i a l'Ateneu d'Avià. Aquesta és la primera vegada que el Cicle de Música de la ciutat surt fora de la ciutat de Berga.

L’Orquestra de Violoncels i un dels grups corals de l’Escola Municipal de Música de Manlleu ens hem proposat explicar la història de la música (del segle XVI al segle XX) d’una forma didàctica, entenedora i atractiva per a tot tipus de públics.

Convidem tothom, dels més petits als més grans, pares, avies, cosins i germans, a viatjar amb nosaltres a través del temps acompanyats dels diferents estils de música. Descobrirem com i perquè es feia música d’una manera o d’una altra en cada època; com eren els músics, els instruments i els compositors; recordarem com anaven vestits els nostres avantpassats. . .

Serà una hora de música de tots els temps amb el só màgic i el timbre sorprenent de trenta tres violoncels, un grup coral i un piano sonant alhora.

En aquest concert també hi participaran alumnes de violoncel i de l'aula de cant coral d'Avià de l'Escola Municipal de Música de Berga.

Les entrades es poden adquirir al mateix lloc del concert o per internet a Tincticket.com

Programa del concert