dijous, 11 de febrer del 2016

Diumenge unim esforços per fer música en comunitat

Aquest diumenge a les 18.00 h. al Teatre Municipal de Berga tindrà lloc el primer concert del Cicle de Música per la Ciutat que organitza l'Escola Municipal de Música de Berga. Serà un primer concert sota el títol de "Música en Comunitat".

A partir d'una proposta d'Albert Gumí (clarinetista i professor de l’Escola Superior de Música de Catalunya) i Queralt Roca (clarinetista i professora del Conservatori de Música de Terrassa) presentaran un projecte que busca elements que permetin unir diferents col·lectius a través de la música. En aquest concert hi participarà el grup Tirabol, format pels mateixos Albert Gumí i Queralt Roca però també per persones amb discapacitat intel·lectual i a la segona part, l’orquestra de l’EMMB, els Superfilharmònics de l’Escola Santa Eulàlia (una orquestra formada dins del projecte “Superfilharmònics” d’orquestres escolars de l’EMMB) i membres del Taller Coloma s’uniran per interpretar cinc peces composades pel mateix Albert Gumí. Serà una experiència que permetrà comprovar com diferents persones, amb diferents capacitats, poden unir-se i fer música plegats.

A banda, aquest concert és també un dels que formaran part dels actes de Queralt 2016 i els fons recollits aniran a parts iguals pel centenari de la Coronació i també per ampliar la formació musical al Taller Coloma. 

Us deixem un petit tast d'un dels assajos d'aquest concert.


Música en comunitat from Escola de Música de Berga on Vimeo.


Les entrades valen 5€ i es poden comprar a tincticket.com


Programa del concert