divendres, 15 d’abril de 2016

Comença l'experimentació

Aquesta setmana, dins dels assajos del projecte simfònic, els nens i nenes que el curs vinent han de començar a tocar un instrument faran la primera sessió d'experimentació en la qual podran veure tots els instruments de l'orquestra en el seu àmbit natural. 

L’objectiu d’aquesta activitat és proporcionar als nens i les nenes la màxima informació possible per tal d’escollir el seu instrument tenint en compte, tant l’àmplia varietat instrumental que ofereix el nostre centre com les possibilitats que té cadascun dels instruments en el moment d’integrar-los en els diferents conjunts i orquestres de l’escola.

L’experimentació de l’escola ofereix diverses sessions per veure tots els instruments tant sols com en el seu context: en primer lloc oferirem la possibilitat de veure els instruments dins de l’horari habitual comú dels dos grups de sensibilització, dimarts de 17.30 a 18.30 i dimecres de 17.00 a 18.00. Aquí no cal fer res perquè és en el seu horari de classe. D’altra banda, també farem una altra sessió especial per poder veure els instruments dins de la banda i l’orquestra el proper dissabte 14 de maig. Tot plegat servirà per poder veure cada instrument, poder-los “tocar” i finalment veure com interactuen amb la resta dins de conjunts i orquestres.

Totes aquestes sessions culminaran el dijous 2 de juny a les 21.00 amb una reunió amb totes les famílies interessades per tal de resoldre tots els dubtes per tal d’escollir l’instrument. Aquesta reunió es farà just abans de les tutories de final de curs, prèvies també a la matrícula del proper curs 2016-2017.