dimecres, 27 d’abril del 2016

Uns 400 nens i nenes d'educació infantil participen aquest dijous a la tercera cantata infantil



Enguany s'interpretarà la cantata “El nen enamorat de la lluna” de Xevi Matamala i Manel Justícia. La cantata tindrà lloc al Teatre Municipal de Berga i comptarà amb la participació dels alumnes de P4 i P5 de les escoles de Sant Joan, Santa Eulàlia, La Valldan, Vedruna, Xarxa, Santa Maria d'Avià i Sant Salvador de Cercs. L'acompanyament musical anirà a càrrec d'alumnes de l'Escola Municipal de Música de Berga, la majoria dels quals també formen part d'aquests centres de primària.

Per donar cabuda a tots els nens i nenes, s'oferiran dues sessions, obertes al públic i amb entrada gratuïta, a les 10.15 h. i a les 12.15 h.

Aquesta és la tercera col·laboració entre l’Escola Municipal de Música de Berga i els centres de primària de la ciutat i la comarca. És un projecte en el qual es comparteixen experiències i permet mostrar el treball fet durant tot el curs per part de l’alumnat que participa en aquesta activitat.

Els arranjaments de la cantata han estat fets especialment per l’ocasió i han anat a càrrec del Josep Comellas. La narració anirà a càrrec d’Angelina Vilella.

Programa de mà