dilluns, 12 de setembre del 2016

Benvinguts al curs 2016-2017

Avui dilluns 12 de setembre comença el curs a l'Escola Municipal de Música de Berga. En primer lloc us desitgem un bon curs i us fem arribar unes quantes indicacions a tenir en compte.

- Durant aquesta primera setmana tot el professorat de l'escola baixarà a buscar els alumnes al vestíbul del centre per ubicar-los durant la primera setmana. A partir de la segona setmana de curs, el professorat recull al vestíbul només l'alumnat fins a 2n. curs de primària.

- Material: L'alumnat de llenguatge musical han de portar un llapis i una goma. Pel que fa als dossiers de llenguatge musical, durant aquesta setmana, els anirem repartint progressivament a l'aula. L'alumnat de conjunt també cal que porti faristol a l'aula.

- Horaris i aularis: Podeu consultar els horaris i l'aulari d'aquest curs al programa Gwido i també a la nostra pàgina web.

- Lloguers d'instrument: Durant aquesta setmana també tindreu disponibles els instruments de lloguer. Aquests contractes estaran a consergeria (no a secretaria) i allà mateix us entregaran l'instrument, una vegada signat el document.

- Certificats d'ESO. Tots els certificats per demanar reconexements a ESO, els podeu demanar a consergeria. Aquest curs no cal demanar-los prèviament. Recordeu que és el vostre centre de secundària el qual, una vegada lliurat el certificat, concedeix el reconeixement. Els alumnes de BAT han de demanar el certificat al secretari acadèmic del centre (sabatafj@emmb.ajberga.cat)

Recordeu que a la pàgina web de l'escola sempre hi ha el calendari d'activitats actualitzat. A més podeu informar-vos de l'escola a través de Facebook i Twitter.

Bona entrada de curs!