dimecres, 22 de febrer del 2017

Presentem un curs de música per a nadons

A partir del dilluns 6 de març l’Escola Municipal de Música de Berga (EMMB) proposa un curs de música destinat a nadons de 0 a 2 anys i vol ser un primer tast de quatre sessions per sensibilitzar els infants i a les seves famílies a través d’una activitat musical pensada exclusivament per a aquesta franja d’edat.
El curs tindrà es farà durant quatre dilluns a partir del dia 6 de març de 2/4 de 4 a 4 de la tarda tot i que depenent de la inscripció aquests horaris es poden ampliar amb mes d’un grup.

Es tracta d’una oferta de curta durada de l’EMMB que va destinada a col·lectius que per les seves característiques, no accedirien a una oferta de llarga durada; és a dir, de tot un curs i en aquesta línia, en un futur hi ha la intenció d’ofertar cursos de curta durada de vàries matèries per ampliar el públic que pot accedir al servei de l’Escola.

Per a més informació es pot contactar al correu info@emmb.ajberga.cat, al telèfon 938213911 o presencialment a l’EMMB de les 5 de la tarda a les 8 del vespre.