dimecres, 12 d’abril del 2017

Concert de Setmana Santa amb estrena

La Coral de l’Escola de Música presenta el seu tradicional Concert de Setmana Santa. En aquesta ocasió, es proposa el Rèquiem de l’autor noruec Kim André Arnesen composat el 2014 i que esdevindrà, segons la constància que se’n té, l’estrena d’aquesta obra a l’estat espanyol.

En aquesta ocasió, el concert compta amb la participació de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 que, juntament amb alumnes de l’orquestra de l’escola, es faran càrrec de la part instrumental. Aquests projectes formen part de l’aposta pel centre de proveir els alumnes del màxim d’experiències d’intercanvi amb professionals en actiu i és, sens dubte, una de les apostes del centre per oferir oportunitats d’aprenentatge el màxim d’enriquidores possible. També podrem escoltar-hi l’exalumna del centre Judit Subirana que actualment està cursant estudis de cant al Prins Claus Conservatorium de Groningen, i l’alumne Ton Costa de només 9 anys que, juntament, interpretaran les parts solistes de la composició. La direcció anirà a càrrec de Jordi Sabata.

L’obra que es presenta conté fragments de textos que no són propis de la missa de Rèquiem i, segons l’autor, aquest fet persegueix ser inspirador per les persones que no troben un significat a la seva pròpia vida. No és una obra dedicada a ningú en particular, sinó que l’autor el proposa donar consol o per oferir un moment de record i honorar els éssers estimats que ja no hi són.

Aquest concert tindrà lloc el proper divendres dia 14 a l’església de Santa Eulàlia de Berga a les 18:00h. Les entrades es poden comprar a: Tictactiquet.com