dimarts, 25 d’abril del 2017

Quarta cantata amb les escoles de primària

Les escoles de primària de Berga, Gironella, Avià i Cercs interpretaran aquest dijous la IV cantata de les escoles, juntament amb la Jove Orquestra Simfònica de l’Escola Municipal de música de Berga i els Superfilharmònics de l’Escola La Valldan. Enguany s’ha escollit “El Gegant Egoïsta” com a material per posar en escena una activitat que reunirà més de 200 nens i nenes de P5 de les escoles participants.

Aquesta cantata ha estat treballada a cada centre i es posarà en comú amb l’acompanyament de la Jove Orquestra Simfònica de l’Escola Municipal de Música i un dels grups del projecte Superfilharmònics, en aquest cas el de l’Escola La Valldan. Per poder portar a terme el projecte, Josep Comellas, professor de l’EMMB ha fet els arranjaments adaptat a cadascun dels grups participants.

La cantata de “El Gegant Egoïsta” tindrà lloc al Teatre Municipal de Berga i es faran dues sessions. Una a les 10.15 h. i l’altra a les 12.15. Les escoles participants seran Santa Eulàlia, Sant Joan, La Valldan, Vedruna i Xarxa de Berga, Escola Gironella, Escola Santa Maria d’Avià i Escola Sant Salvador de Cercs.

Aquesta és una activitat que vol promoure el contacte dels nens i nenes de Berga amb la música en directe i donar l’oportunitat de fer una interpretació amb música en directe. La narració anirà a càrrec de l’Àngelina Vilella. L’entrada és gratuïta.