dijous, 11 de maig de 2017

Més de 70 pianistes protagonizten Va de Teclas aquest dissabte

Més de 70 pianistes participaran aquest dissabte en un concert ben especial. S'anomena "Va de Tecles" amb l'Orquestra Cadí. És una oportunitat perquè els alumnes de piano de les escoles participants puguin tocar conjuntament entre ells i també amb una orquestra, en aquest cas l'Orquestra Cadí. 

“Va de tecles” i l’Orquestra de Cambra del Cadí és un projecte que neix amb la idea de donar l’oportunitat als pianistes de tocar en grup.

És per això que es posaran 10 teclats a l’escenari. Tant debò poguessin ser deu pianos acústics, però malauradament la logística i l’economia no ens ho permeten. Si bé és habitual en una orquestra veure 20 violins primers tocant la mateixa veu, perquè no amb el piano? La dificultat es duplica doncs són dues mans i dues veus que s’han de coordinar. A més la naturalesa percudida del piano requereix d’un treball molt exigent per aconseguir sonar tots alhora..

El concert és organitzat conjuntament per l'Escola Municipal de música de Sallent i l'Escola Municipal de música de Berga. Les entrades es poden comprar al preu de 5€ en aquest enllaç