dissabte, 17 de març del 2018

Participem a les jornades d'estudi dels instruments de la cobla

Alumnes de flabiol i tamborí i contrabaix participen aquest dissabte a les Jornades d'estudi dels instruments de la cobla que té lloc a l'Escola Superior de música de Catalunya.

L'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) juntament amb la Confederació Sardanista de Catalunya i l'Associació de Cobles de Catalunya uneixen esforços i organitzen la 2a Edició de la Jornada d’Estudi dels Instruments de la Cobla (JEIC), que tindrà lloc el 16 i 17 de març de 2018. El 24 de març també tindran lloc una sèrie de taules rodones al voltant de la temàtica d’estudi.

L’organització convida totes les escoles de música i conservatoris a participar de les activitats que es duran a terme a l’ESMUC entorn la pedagogia, la formació, la difusió i el debat al voltant dels instruments de la Cobla amb l’objectiu d’oferir un punt d’encontre, on docents i estudiants puguin compartir coneixement, objectius, problemes i solucions. 

La Jornada s’adreça principalment a escoles de Música i Conservatoris de Música en general però també a professionals de l’àmbit de l’ensenyament, difusió, història, i interpretació que no estan adscrits a una escola o conservatori.

Tot i que la temàtica és l‘estudi dels instruments de la cobla, la Jornada és oberta a totes les escoles de música, facin o no aquests instruments, que puguin tenir inquietud o curiositat envers l’estudi dels instruments de la cobla.

L’abril del 2015 l’ESMUC va acollir la primera edició d’aquestes jornades.