divendres, 13 d’abril del 2018

La Seu d’Urgell acull aquest cap de setmana l’estada i el Concert del Projecte Coral del Conservatori de Música dels Pirineus.

Aquest diumenge 15 d’abril , a les sis de la tarda, a la Sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell. 

Aquest pròxim diumenge, 15 d’abril, el cor del Conservatori de Música dels Pirineus i les escoles municipals de música de Berga, la Seu d’Urgell i Puigcerdà oferiran el concert del projecte coral d’aquest curs 2017-2018. L’actuació tindrà lloc a la Sala de Sant Domènec de la Seu d’Urgell, a les sis de la tarda.

Després d’un treball de les obres, d’assaig conjunt i d’una estada de cap de setmana de treball intens a la Seu d’Urgell, el concert serà la culminació de tota aquesta tasca portada a terme per vuitanta alumnes dels quatre centres.

El concert constarà de dues parts:

Un repertori variat, interpretat pel cor de veus blanques i acompanyats al piano per la pianista Laia Martín.

El Rèquiem de John Rutter , obra composada el 1985 en memòria del pare del compositor, interpretat pel cor de veus mixtes i acompanyat per petita orquestra.

En aquest projecte hi participen una vuitantena de nois i noies alumnes del conservatori i les escoles municipals de música i està dirigit per Carme Baulenas, Xavier Llobet i Jordi Sabata. Aquesta és una gran oportunitat per als alumnes, ja que poden formar part d’una gran formació coral i abordar obres de més envergadura.

Venda d’entrades

Es poden adquirir les entrades el mateix dia del concert per un preu de 10€. Els alumnes del conservatori i les respectives escoles de música tenen entrada gratuïta.